MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Sukcesy Polaków na mistrzostwach Europy! Skrzyszowska i Haratyk z brązowymi medalami!

Sukcesy Polaków na mistrzostwach Europy! Skrzyszowska i Haratyk z brązowymi medalami!

Festiwal dla miłośników zwierzaków. Targi na Piotrkowskiej 217 w Łodzi

Festiwal dla miłośników zwierzaków. Targi na Piotrkowskiej 217 w Łodzi

Polecamy

Robisz to w samolocie? Ten błąd może kosztować cię życie

Robisz to w samolocie? Ten błąd może kosztować cię życie

Myję truskawki w wodzie z tym składnikiem. Zachowują świeżość przez kilka dni

Myję truskawki w wodzie z tym składnikiem. Zachowują świeżość przez kilka dni

Dane klientów wyciekły – miliony osób zagrożone! Zobacz, co należy zrobić

Dane klientów wyciekły – miliony osób zagrożone! Zobacz, co należy zrobić